Oleg Molla: «Sarcina noastră este să cucerim titlul în acest sezon»

Atacantul clubul FC Victoria, Oleg Molla, a discutat cu corespondentul site-ului Divizia-A.md despre victoria din meciul etapei a 8-a din Divizia A cu CSF Sparta și despre sarcina discipolilor lui Alexandru Novicov pentru acest sezon.

- Cum apreciați meciul cu Sparta, în care Victoria a reușit să înscrie 4 goluri în prima repriză?

- Nu pot spune că adversarul a fost slab. Sparta este o echipă bună, băieții au luptat, au avut dorință. Însă este dificil să te mai motivezi cînd încasezi 4 goluri în prima repriză. Am luat inițiativa în mîinile proprii din primele minute și am fost foarte insistenți în careul advers. Am decis soarta meciului în prima repriză.  >>>


Votăm cel mai frumos gol al etapei a 8-a din Divizia А (sondaj)Site-ul Divizia-A.md vă îndeamnă să alegeţi cel mai frumos gol marcat în etapa a 8-a în Divizia A. Puteți vota în tradiționalul loc pentru sondaje - în dreapta paginii, în josul clasamentului. În sondaj nu sînt incluse golurile înscrise din penalty şi autogolurile.

Vă atragem atenția că din cele 23 goluri marcate în etapa a 8-a, redacția noastră a selectat 15 goluri, care participă în sondajul pentru desemnarea celei mai spectaculoase reușite a etapei. >>>

Andrei Martin: “Cu Buiucani-Dacia am avut un sezon modest în Divizia Națională U-19”Antrenorul principal al formaţiei Buiucani-Dacia (U-19) Andrei Martin a acordat un interviu site-ului oficial al clubului. Specialistul a analizat sezonul printre echipele U-19 şi a vorbit despre lucrurile pozitive întîmplate în toamnă şi primăvară.

- Cum aţi caracteriza evoluţia formaţiei U-19 în campionatul Moldovei?

- În acest sezon, la grupa de vîrstă U-19 am avut un sezon modest. Nu am putut să ne batem la egal cu liderele campionatului. >>>

Valeriu Andronic: «În primul meci din 1/8 de finală, trebuie să arătăm Speranței că sîntem foarte serios motivați»Antrenorul principal al clubului Codru, Valeriu Andronic a oferit un interviu corespondentului site-ului Divizia-A.md, în care s-a dat cu părerea despre rezultatul tragerii la sorți din 1/8 de finală a Cupei Moldovei-Orange și despre impresiile sale de la evoluția discipolilor săi în Divizia A.

- Vă așteaptă o dublă confruntare cu Speranța Nisporeni în 1/8 de finală a Cupei Moldovei. Ce așteptări aveți?

- Așteptăm meciuri dificile, dar în același timp și interesante.  >>>

Golul lui Nicolae Nemerenco a fost ales cel mai spectaculos în etapa a 6-a din Divizia AS-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol al etapei a 6-a din Divizia A. 

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului Codru, Daniel Adam în poarta formației FC Grănicerul (3:0). Acest gol a adunat 18% dintre voturile respondenţilor. Pe locul doi se regăseşte golul înscris de fotbalistul clubului Cahul-2005 în meciul cu FC Florești (1:3). Este vorba despre Vladimir Haritov, a cărui reușită a adunat 19% de voturi. >>>

Artur Dobrovinschii: «FC Grănicerul s-a ținut de cuvînt! O echipă din Divizia Națională va veni în Glodeni»Mijlocașul clubului FC Grănicerul, Artur Dobrovinschii a relatat corespondentului site-ului Divizia-A.md impresiile sale de la startul noului sezon în Divizia A, și-a arătat dorința de a reveni în Divizia Națională și a menționat cît de mult așteaptă microbiștii din Glodeni venirea unui club din Divizia Națională.

- FC Grănicerul se poziționează pe locul 7 după 8 etape disputate. Cum apreciați startul noului sezon în Divizia A? >>>

Gheorghe Suciu: «Sper Codru să se menţină pe prima poziţie pînă la finalul sezonului»Fundașul clubului Codru, Gheorghe Suciu a relatat corespondentului site-ului Divizia-A.md de ce startul actualei ediții de sezon nu i-a reușit, despre factorii ce duc la succesul grupării din Lozova, care este lideră în clasament și a vorbit despre munca depusă de antrenorul principal al echipei Codru, Valeriu Andronic.

- Codru este lideră în Divizia A după 7 etape. Cum crezi, cît de mult o să vă menţineţi pe primul loc? >>>

Cătălin Angheluță: «Simt o nespusă bucurie că am marcat cel mai frumos gol al etapei la 17 ani»Mijlocașul clubului CF Ungheni Cătălin Angheluță a împărtășit corespondentului site-ului Divizia-A.md impresiile sale după ce golul său din etapa a 7-a din Divizia A contra grupării Saxan a fost desemnat cel mai spectaculos al etapei (4:1).

- În opinia microbiștilor tu ai marcat cel mai frumos gol al etapei a 7-a. Ce emoții ai?

- Acesta a fost primul meu gol marcat în Divizia A. Vă dați seama că emoțiile sunt la maxim şi de bucurie şi de faptul că am început un nivel de fotbal matur și profesionist.  >>>

Microbiștii au desemnat golul lui Cătălin Angheluţă cel mai spectaculos în etapa a 7-a din Divizia AS-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol al etapei a 7-a din Divizia A.

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului Grănicerul, Gheorghe Boghiu în poarta formației Victoria (1:2). Acest gol a adunat 10% dintre voturile respondenţilor.

Pe locul doi se regăseşte golul înscris de fotbalistul clubului Codru în meciul cu CSF Sparta (3:2). Este vorba despre Ion Mamaliga, a cărui reușită a adunat 13% de voturi. >>>

Avancronica etapei23.06.2018, etapa a 9-a

Cahul-2005 - FC Sîngerei 18:30

CSF Sparta - Saxan 18:30

Codru - FC Victoria 18:30

Conferinţe

Divizia.A.md
Administraţia site-ului
Здравствуйте. Это не входит в цели и задачи нашего новостного сайта.
Toate conferinţele

Clasament

Echipa M V E Î Gol P
1. Codru 8 6 2 0 25:7 20
2. FC Florești 8 5 1 2 19:11 16
3. FC Victoria 8 5 0 3 18:16 15
4. FC Ungheni 8 4 2 2 15:13 14
5. FC Sireți 8 4 1 3 17:14 13
6. FC Sîngerei 8 3 3 2 16:13 12
7. Grănicerul 8 4 0 4 9:10 12
8. Cahul-2005 8 3 1 4 10:9 10
9. Saxan 8 2 2 4 5:9 8
10. Iskra 8 2 2 4 10:15 8
11. Real-Suсces 8 2 0 6 14:30 6
12. CSF Sparta 10 0 4 6 12:23 4

Golgheteri

Bîcicov (FC Florești) 10 
Maneacov (FC Sîngerei)
Lazar (FC Sireți)
Nemerenco (Codru)
Haritov (Cahul-2005)
Cricimari (Codru)
G.Orbu (FC Victoria) 6 (4)
Chi?an (Real-Suсces)
Mamaliga (Codru)
Cheltuitor (CSF Sparta)
Adam (Codru)